Nieuwsbrief-nieuws Maart 2017

De nieuwsbrief van Maart is verstuurd. De Nieuwsbrief blijkt een prima manier om elkaar op de hoogte te houden van wat er leeft binnen de vereniging.

LEDENVERGADERING
1 maart hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering gehad en het was een vergadering met een redelijke opkomst (plm 30% van de seniorenleden) en een prima sfeer. Wisselingen binnen de TC (Aukje en Marry namen afscheid na 33 en 20jaar trouwe dienst). Zie ook de foto. Janny Dijkstra en Gerbrich Martens nemen hun plaats in. De verjonging binnen commissie en bestuur is begonnen. Nu volgen er vast wel meer ?!! Ook werd Aukje benoemd tot Erelid van onze vereniging (zie foto) Na zoveel jaren een terechte benoeming die dan ook door applaus van de leden werd ondersteund.
ledenverg2ledenverg1
Janny Dijkstra werd tevens in het bestuur gekozen en krijgt daar als speciale taak de TC. Het bestuur is nu weer op volledige sterkte.
In de vergadering werd ook de aanpassing van het Huishoudelijke Reglement goedgekeurd.
Na de vergadering was er een uitleg over de beruchte tenniselleboog door Ilse Bootsma van Fysio Actief uit Sneek. Prima verhaal. Daarna was het zoals altijd nog erg gezellig.
De notulen van deze vergadering staan straks in de voorjaarskrant die eind maart uit zal komen en verder volledig gewijd zal zijn aan de competitie.

—————————————————————–
KANTINEDIENST MAART
27 – 6 An Wiebenga en Ineke Dijkstra
6 – 13 Jan Jouke Boonstra en Jaap Kuipers
13 – 20 Hera Bosgraaf en Ypie Bergsma
20 – 27 Renie Slagter en Joke Hania
KANTINEDIENST April
03 – 10 Marriet Bekker en Yvonne Chernohorsky
10 – 17 Sietse Kroes en Jeroen van der Berg
17 – 24 Gerben Visser en Otto Visser
24 – 01 Karin Birza en Gerbrich Martens
—————————————————————–
AGENDA
17 maart Openingstoernooi. Aanvang 19.00 uur. Inleg € 3,50
07 april Start competitie
21 april Racketavond. Aanvang 19.00 uur.
09 juni Afsluiting Competitie met Barbecue

Reacties zijn gesloten.