Schoonmaakdag 2024

Zaterdag 23 maart was het dan zover : de jaarlijkse schoonmaakdag.
20 leden waren er aanwezig, dus er kon flink wat worden gedaan.
De dames onder aanvoering van Janny Dijkstra namen de binnenkant van Sitpoint onderhanden.
De heren van de donderdagavond groep hadden, onder aanvoering van Henk Zegwaard, in zijn werkplaats in Oudega een nieuw terras ameublement gemaakt en het heren do av team onder aanvoering van Pierre Janssen hebben het oude opgeruimd en het terras geheel onkruid vrij gemaakt.
Klaas Brouwer heeft in z’n eentje de achterzijde van het gebouw schoon gemaakt.

Om 11.00 uur was het dan zover : het nieuwe meubilair werd gepresenteerd. Het ziet er fantastisch uit, wat ook blijkt uit bijgaande foto. De tweede foto is de gehele enthousiaste ploeg die die morgen aanwezig was. Bauke Reidsma, als medemaker van de meubels, ontbreekt op de foto

Namens alle leden en het bestuur dank voor jullie inzet.
En wie er niet bij waren : er volgt vast nog een tweede kans.

Reacties zijn gesloten.