Eindejaarstoernooi 2023

Wat een mooie opkomst dit jaar bij aanvang van het toernooi, we konden spreken van een opkomst van iets meer dan 50% van ons ledenbestand. Elkaar ontmoeten zo op het einde van het jaar blijft toch wel iets bijzonders.
Terugblikken op het wel en wee van ieder en ook van de mooie momenten
rondom de club en op de tennisbaan. Tijdens de pauze en ook bij de wisselmomenten veel gesprekken en blije gezichten.
Op de baan waren er mooie partijen te ervaren, maar ook te aanschouwen. Het gaat om de gezelligheid, maar soms ook wel om de ‘eer’ of om ‘open eindjes’ die we nog konden dichten. Zo was er een mix partij wat eigenlijk de mix finale was van 2020 die toen niet doorging door blessures. Mooi dat we die nu over konden spelen. Maar ook tennismaatjes van de halcompetitie die nu ineens tegenover elkaar stonden. Of oud teamgenootjes die nu weer even samen op de baan stonden. Er was van alles te beleven, herinneringen op te halen en volgens mij was er veel plezier. Het was gemoedelijk, met ook zweet en soms een traan omtrent een persoonlijk verhaal, een gemis of vanwege de tijd van het jaar wat soms ook gevoelens boven brengt. Mooie partijen met daarin ook wel een aantal leden die bovenaan eindigden, zoals Karin Korteweg en Henk Repko.
Zoals de traditie betaamt ging de prijsuitreiking via het loten van de namen uit een pot.
Hierdoor hadden meerdere leden een mooie smaakvol pakketje mee naar huis om het jaar 2023 mee af te ronden en om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe jaar.
We bedanken Addie en zijn team voor de goede catering en het verzorgen ervan.
Iedereen wel thuis gewenst, een goede jaarwisseling en een gezond, sportief en veerkrachtig 2024!

Het bestuur YTC

Reacties zijn gesloten.