Clubkampioenschappen & jubileumfeest YTC 2023

Wat hebben we als vereniging een mooi weekend gehad. Ons 40 jarig jubileum stond centraal en dit hebben we kunnen vieren met leden, de clubkampioenschappen, een buffet en een gezellig samenzijn. Op vrijdag was er een damesdubbelfinale, waarbij de harde wind ook wel de 5e speler werd genoemd. Een mooie partij met 2 sets en een super tie break, dus het publiek kreeg wel waar voor hun geld. Met dank ook aan Jouke als wedstrijdleider, die alles in goede banen leidde. Op zaterdag een vervolg waarbij de herendubbel en de mix in dezelfde poule zaten, vanwege het aantal deelnemende koppels. Er werden wedstrijden gespeelt die vooral in sportief opzicht mooi waren om naar te kijken. Alle deelnemende teams kregen een attentie als dank voor hun deelname en om ons jubileum te vieren, naast natuurlijk dat het ook een prijsuitreiking was.

Aansluitend nam Gerke als voorzitter het woord om kort stil te staan bij 40 jaar YTC. Bij de oprichting van de vereniging waren Ineke Dijkstra en Aukje Toornstra ook aanwezig, net zoals vanavond. Wel heel bijzonder dat beiden zo lang lid, maar ook actief lid zijn binnen onze vereniging. Prachtig ook om met Aukje het buffet te openen, zoals Jan Toornstra dat deed met ons 35 jarig jubileum.

Een gezellige avond volgde, foto’s werden er gemaakt o.a. door Thea Jorna, zodat ook de niet aanwezige leden een indruk hebben van ons jubileum. Zie hieronder of op onze website voor meer foto’s.

Resultaten Clubkampioenschappen:

Finale damesdubbel ging tussen Yvonne & Thea tegen Mariette en Janny, laatstgenoemde wonnen deze partij. In de mix en dubbelpartijen was de uitslag: Klaas & Gerben 4e. Yvonne & Bedrich 3e. Sietske & Obbe 2e. Invaller Janny voor Thea i.v.m. blessure & Dick 1e

Met elkaar gaan we hopelijk op naar een mooi jubileum seizoen, waarbij iedereen mag genieten van veel tennisplezier op of rond de tennisbaan en ons mooie complex. En het mag toch even genoemd, door onze vaste trouwe leden die ervoor zorgen dat alles op en top in orde is. Denk aan elke week voldoende kantine voorraad, kwaliteit banen, schoon complex met goed werkende voorzieningen, nieuwe verlichting, Mooie groenvoorziening, netjes terras met binnenkort nieuwe banken, etc.  Eerlijk waar, veel werkzaamheden die door een vaste ploeg op zich genomen wordt en niet als vanzelfsprekend gezien mag worden. Veel respect hiervoor en zeker ook een groot dankjewel.

Graag tot ziens op of rond de baan, als speler, supporter of liefhebber van de tennissport!

Het bestuur, April 2023

Meer foto’s >>

Reacties zijn gesloten.