Een goed uiteinde!

Eindelijk!
Na twee jaar konden we 2022 weer sportief afsluiten met elkaar.
Op woensdagavond 28 december verzamelden zich 21 spelers van de YTC in de kantine van de Sneker Tennishal, waar Addie als sinds mensenheugenis de scepter zwaait.

Gerke zorgde dat iedereen de gevraagde bijdrage à 7,50 betaalde en samen met Janny was er een indeling gemaakt met 5 rondes. In ieder geval speelde iedereen drie rondes van 40 minuten. Er moest flink gewerkt worden. Sommigen sloegen in het tussenuur nog een balletje op baan 4. Velen gingen licht rillend de baan op, maar iedereen kwam er warm, of zelfs verhit weer af.
De jongste supporter was 2 ½ jaar en moest haar aanmoediging verdelen tussen haar vader, die tegen haar oma speelde. Er werden leuke spannende partijen gespeeld. Wat een mooie tennisavond!

Om half elf begon voor iedereen de “zesde ronde”. Die speelde zich af in een hele grote gezellige kring. Drankjes vloeiden rijkelijk, kaas en worst op tafel en even later kwam Addie rond met warme hapjes en schalen met frites. De stemming werd nog beter dan die al was. Welke heren en dames hadden de meeste games? Naar wie gingen de prijzen? Geheel volgens de traditie was daar geen relatie tussen. In het geval van het WK voetbal, had Nederland dus gewoon die beker gekregen ha ha.
Een pakket met heerlijkheden van “de Zuivelhoeve” werd door middel van lootje trekken uitgereikt aan Aukje, Bauke, Ineke en Ludek.

De meeste punten gingen bij de heren naar Pepijn en Gerben en bij de dames naar Carolien en Marina, enthousiast winterlid van jullie club. Laatstgenoemde was meteen de klos om dit stukje te schrijven.
Nu kan zij beter tennissen dan verslagen maken, maar omdat haar maatje Ebel én kan tennissen én goed kan schrijven, hielp die haar uit de brand.(Bedankt maatje).

Kortom, het was een mooie avond met een fijne, sportieve club mensen.
Voor herhaling vatbaar!

Een sportief 2023 toegewenst,
Marina van der Hoeven

Reacties zijn gesloten.