Jeugd mag binnenkort weer tennissen

Wat een heerlijk nieuws: de jeugd mag binnenkort de baan op!

Het kabinet heeft de maatregelen wat versoepeld, zodat kinderen en jongeren tot en met 18 jaar vanaf 29 april buiten met elkaar mogen sporten.  Dat is goed nieuws. Want sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal en dat hebben we juist nodig in deze tijd.

Je nieuwe tennisleraar Jelmer  van Tennis Academie Friesland ( TAF) staat te springen om de baan op te gaan.  We hopen dat jullie weer zin hebben om te gaan spelen !

Ieder jeugdlid die deze zomer de tennislessen weer wil oppakken of nieuwe jeugdleden die tennis eens willen proberen kunnen starten met een proefles. Dit geldt dus voor kinderen die eerder les hebben gehad, maar ook voor nieuwe kinderen, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Deze proefles is vrijblijvend en kosteloos. Rackets zijn eventueel te leen.

Een van de coronarichtlijnen is dat we moeten weten wie er naar de vereniging komen. Daarom moet iedereen zich wel even opgeven voor de proefles. De proefles bij je tennisvereniging is op maandag 4 mei en wel als volgt:

17.00-17.45 uur groep 3 en 4
17.50-18.35 uur groep 5 en 6
18.40-19.30 uur groep 7 en 8


Opgeven kan door je naam, geboortedatum en emailadres te mailen naar:
Sietske.graafsma@gmail.com

Aangezien het niet toegestaan is om ouders bij de baan te hebben, stuurt Tennis Academie Friesland alle ouders de vervolginformatie per mail toe.

Opgeven voor de tennisles in de komende zomer voor jeugdleden kan alleen digitaal via www.tennisacademiefriesland.nl. Iedere lesser moet eenmalig een eigen account aanmaken en inloggen. Vervolgens staan lespakketten per vereniging genoemd met alle info over de lesdag, het aantal lesweken en de tarieven. Deadline voor opgeven is vrijdag 8 mei, maar liever zo snel mogelijk!  Na aanmelden worden de kinderen vervolgens ingedeeld in lesgroepen op basis van leeftijd en niveau. De zomerlessen starten op maandag 11 mei.  U krijgt de trainingsindeling via de mail toegestuurd.

Voor de kinderen die reeds eerder les hebben gehad volgt later een leuke actie, maar…. speciaal voor alle nieuwe jeugdleden die zich deze zomer inschrijven, heeft TAF een super actie, iedereen krijgt een gloednieuw Dunlop tennisracket cadeau! 

Voor informatie over de training kunt u terecht bij de tennisleraar Jelmer Hoff (06-46437005) of bij administratie@tennisacademiefriesland.nl

Hopelijk allemaal te snel op de tennisbaan!

De tennisvereniging en Tennis Academie Friesland 

Reacties zijn gesloten.