Verslag Ladiesnight 2019

Een mooie zomerse avond in juli,

Vrijdag 5 juli was er weer de jaarlijkse Ladies Night en ook dit jaar hadden we een mooi aantal deelnemers. Het was een zachte zomeravond met een prachtige avondzon en dat maakte het tennissen zeker aangenaam. We speelden partijen van 30 minuten en halverwege de avond hadden we met elkaar een gezellige pauze. Even bijpraten met iedereen en de vakantie verhalen of de vakantieplannen kwamen hierbij zeker aan bod. Na afloop mocht Karin Korteweg de 1e prijs in ontvangst nemen en een keuze maken uit 1 van de fleurige bloem boeketjes. Ineke Dijkstra en Aukje Toornstra hadden gezamenlijk de 2e en 3e prijs en ook zij gingen met een boeketje naar huis. Met elkaar hebben we na de prijsuitreiking nog even bijgepraat over de leuke tennispartijen die er gespeeld zijn en over nog veel meer onderwerpen zoals dat gaat als je veel vrouwen in één ruimte zet . We kijken met elkaar terug op een mooie, gezellige, sportieve en zomerse tennisavond!
Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en sportieve inzet!
Namens de TC.

Foto van L naar R: Karin Korteweg, Sietske Graafsma, Alie Ruiter, Joke Hania, Marry de Boer, Ineke Dijkstra, Aukje Toornstra, Aukje Krekelaar en Yvonne Cernohorsky.
Niet op de foto maar wel deelgenomen aan de ladies night: Ypie Bergsma en Janny Dijkstra

Reacties zijn gesloten.