Verslag invitatietoernooi 24-11-2017


De bedoeling van dit toernooi was om iemand te vragen die niet lid van Y.T.C. was en daarmee te tennissen. (Het vorige invitatietoernooi was april 1999).

Aan het begin van de avond werden de nieuwe scoreborden van SNS officieel overhandigd door   Marc  Bootsma van de SNS bank.

Met 12 koppels kon iedereen 3 x 25 min. tennissen, meestal met je eigen invité, maar een enkele keer ook met iemand anders om leuke partijen te krijgen.  Dat dit gelukt is bleek wel uit de einduitslag, er waren maar 2 personen met 6 punten en de rest was allemaal mooi verdeeld.
Tussen de partijen door was het gezellig in de kantine met een hapje en een drankje en na afloop  van de partijen helemaal, de laatsten vertrokken pas tegen half twee.

Aan het eind van de avond kwamen er ook nog winnaars uitrollen. Een 1e prijs ging naar Louw en Alice, de 2e was voor Hiltsje en Klaas en de 3e voor Mariëtte en Margreet.
Voor iedereen had het bestuur nog een mooie pen of zakmes met inscriptie “Y.T.C. Tennisvereniging Ysbrechtum”.Dankzij het mooie weer, geen regen en wind, was het een zeer geslaagd toernooi.

Namens de T.C.

Reacties zijn gesloten.