Verslag Ladiesnight 2017

Terwijl ik dit schrijf, vrijdagavond, is Men’s Night gaande, en het regent pijpenstelen… Arme mannen, zo vroeg al noodgedwongen aan het bier…. Woensdag 12 juli ’s ochtends komt het water nog met bakken uit de hemel, maar de banen liggen er met een eerst nog pittige, daarna afnemende westenwind en de avondzon, strak en uitnodigend bij. Ook strak was de leiding van Gerbrich Martens en Janny Dijkstra, en het speelschema voor de twintig dames die zich gemeld hadden voor deze avond. Iedereen speelde drie partijen van dertig minuten. Het werd een mooie avond met een leuk en gemêleerd gezelschap. Aanvankelijk was er aan de kant nog een enthousiast coachend jeugdig publiek, en ook enkele mannen konden de verleiding niet weerstaan om even langs te komen, terwijl het natuurlijk alom bekend is, dat het women only was die avond. Tussen de spannende en minder spannende wedstrijden door was er voldoende gelegenheid om bij te praten, vakanties te bespreken en van de overheerlijke Brownies van Gerbrich te genieten. Later op de avond nog meer lekkernijen, drankje erbij. De dames van de organisatie, waarvoor HULDE, hadden daarna een beetje gegoocheld met getallen, waarna de winnaars van drie leuk samengestelde prijzen bekend werden gemaakt: voor Karin Korteweg een derde plaats; An Wiebenga en ondergetekende mochten de eerste plaats delen. Gerbrich en Janny, veel dank voor de geslaagde en gezellige tennisavond!

Mariette Bekker

Klik hier voor meer foto’s!

Reacties zijn gesloten.