Verslag competitie Heren 35+ (woensdagavond)

Competitieverslag Heren 35+ Woensdagavond: Sytse Kroes  (aanvoerder), Jeroen v.d. Berg,  Johannes Silvius en Idzard Silvius.

1. Uit tegen WESP 2-2 gelijk
Harde wind en regenbuien speelden ons parten bij de eerste wedstrijd.
Tevens ons competitiedebuut. De eerste wedstrijd verloren door Idzard en Sytse, winst voor Johannes en Jeroen. In de wedstrijd daarna winst voor Idzard en Sytse.
Ondertussen speelden Johannes en Jeroen de super tiebreak voor de winst in Sexbierum. Helaas net verloren waardoor de eindstand 2-2 werd.

2. Thuis tegen Stiens 0-4 verlies
Vier heren uit Stiens op bezoek. Vol enthousiasme de baan op maar helaas verlies voor Idzard en Sytse in beide wedstrijden. De eerste wedstrijd nog een matchpoint voor Johannes en Jeroen maar door een blessure kon Johannes deze niet verzilveren. Gelukkig kon Gerben ons uit de brand helpen voor de laatste wedstrijd om zo toch 4 wedstrijden vol te maken.

3. Uit tegen Bildtse 1-3 verlies
Op bezoek in Sint Annaparochie. Johannes nog niet volledig hersteld nu spelend met Sytse. Idzard en Jeroen nu samen op het veld, helaas 2x nipt verloren. Voor Johannes en Sytse 2 stevige potten tennis. De eerste werd net aan verloren in een super tiebreak. De tweede wedstrijd gewonnen na 3 tiebreaks!

4. Thuis tegen Franeker 9 4-0 winst
De hekkensluiter uit Franeker op bezoek, op een zonovergoten tennispark in Ysbrechtum. Soepel gingen alle vier partijen naar de thuisploeg. Onze eerste overwinning! Dit resulteerde in een gezellige nazit tot in de late uurtjes…

5. Uit tegen Nylan 4-0 verlies
Op bezoek bij de koploper in Leeuwarden Hoewel er voor beide koppels elk in 1 partij kansen waren bleven deze avond alle punten bij de tennissers van ́t Nylan.

6. Uit tegen Franeker 7 2-2 gelijk
Op naar Franeker. Spelend op 1,5 baan beten Idzard en Jeroen de spits af. De heren hadden een moeilijke avond en verloren 2 keer. Johannes en Sytse hadden geen problemen en wonnen beide partijen. Zo werd het een gelijkspel in Franeker.

7. Thuis tegen Goutum 1-3 verlies
Tot slot de woensdag na de pinkster Goutum op bezoek. Johannes en Idzard gingen voortvarend van start maar moesten deze avond toch 2 keer verlies incasseren. Jeroen en Sytse begonnen met een prima winstpartij maar konden dit niet doorzetten in hun 2e
partij. Zo werd de competitie afgesloten met 10 winstpunten en een 6e plaats in het eindklassement. Wij hebben ons eerste jaar als erg gezellig en leerzaam ervaren. Volgend seizoen gaan we natuurlijk voor een hogere klassering!

Was getekend,

Team half kistje.

Reacties zijn gesloten.