Verslag competitie 1e damesteam (dinsdagmiddag)

Het 1ste damesteam van de dinsdagmiddagcompetitie trad dit jaar weer in ongewijzigde samenstelling aan: Caroline Yntema, Joke Hania, Sietske Graafsma en Reny Slagter. Er werd aangetreden tegen twee teams van TSO (Surhuisterveen) en verder tegen Ready (Harlingen), Ten Woude (Heerenveen), IJlst, Harkema en Dokkum. Kleine overwinningen (3-1) , gelijke spelen en één nederlaag werden geboekt en bij het opmaken van de balans kwamen we nét tekort voor het kampioenschap: dat ging nu naar Ready.

In de laatste wedstrijd hielpen Marriët Bekker en Ebel Koppen ons uit de brand, toen twee teamleden verhinderd waren: hartelijk dank daarvoor.

Wij hebben weer met veel plezier gespeeld (gold ook voor de meeste ‘nasits’…) en hopen volgend seizoen weer een gooi naar het kampioenschap te kunnen doen. (RS)

Reacties zijn gesloten.